منتدى مصريه وافتخر
اهلا بك عزيزى الزائر فى منتدى المصريين
نرجو ان ننال لعجابكم
منتدى مصريه وافتخر
اهلا بك عزيزى الزائر فى منتدى المصريين
نرجو ان ننال لعجابكم
منتدى مصريه وافتخر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى مصريه وافتخر

منتدى كل المصريين
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» كاميرات التايوانى عالية الجوده ماركة avtech
المنبار وحشوه Icon_minitimeالأربعاء 23 مايو - 14:31 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات مراقبه 2ميجا hikvision ذات رؤيه عالية من الوكيل
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 15:17 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات مراقبة لمراقبة عمل الموظفين موديلات تايوانى
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 14:37 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات مراقبةavtech التايوانى افضل جوده
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 12:53 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات مراقبةAVTECH التايوانى افضل جوده
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 12:38 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات تايوانى بيها حساس حركة للاشخاص من الوكيل
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 12:00 من طرف شيماء سبيد

» كاميرات مراقبة لمراقبة عمل الموظفين موديلات تايوانى
المنبار وحشوه Icon_minitimeالسبت 9 ديسمبر - 11:55 من طرف شيماء سبيد

» نظام الاكسيس كنترول والتحكم في الابواب بالبصمة - 01092124147
المنبار وحشوه Icon_minitimeالخميس 16 فبراير - 10:54 من طرف هاجر محمد

» جهاز الاكسيس كنترول يعمل بالبصمة - 01092124147
المنبار وحشوه Icon_minitimeالخميس 16 فبراير - 10:50 من طرف هاجر محمد

مايو 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني



دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

 

 المنبار وحشوه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عصفور النيل

عصفور النيل


المساهمات : 26
تاريخ التسجيل : 27/02/2014

المنبار وحشوه Empty
مُساهمةموضوع: المنبار وحشوه   المنبار وحشوه Icon_minitimeالإثنين 29 سبتمبر - 18:00

المنبار
دلوقتى هنعمل او الفوراغ او الاعمااااء
بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل
الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات
انما فى اللمبار البقرى
خليط من الطماطم المسبكه او صلصه
بصل مقطع
شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
ارز مصرى غير منقوع
طماطم مقطعه مكعبات صغيره
زيت
شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى
(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))
نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف
طبعا ده جزء من الممبار
ضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح
نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير
نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد
وده شكله النهائى
اوده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المنبار وحشوه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى مصريه وافتخر :: المطبخ العصرى :: المطبخ المصرى-
انتقل الى: